Bankside Yards, London, UK

Located along the South Bank of the Thames, this master plan will create a significant destination quarter and gateway for the borough of Southwark. The project reinvigorates a large and under-utilised site between Blackfriars Bridge and the Tate Modern museum, replacing two divisive blocks on either side of the mainline railway running north-south through London.

National Theatre of Cyprus, Nicosia, Cyprus

Won in open international competition, the design for the new National Theatre of Cyprus builds upon a public realm strategy that was created by the same design team in their earlier project for the neighbouring Cyprus House of Representatives. The Cyprus Theatre Organization regards the project as a catalyst for theatre arts in Cyprus, “…from this building, a momentum will emerge so that the idea of theatre will rise in the Cypriot peoples’ minds.” – Board of Directors’ Chairman Demetris Karagianis.

The Francis Crick Institute, London, UK

The Francis Crick Institute is an extraordinary example of collaborative work in science today. A consortium of six of the UK’s largest organisations for biomedical research, the Institute brings together multidisciplinary groups of researchers including biologists, chemists, physicists, engineers, computer scientists and mathematicians to develop ground-breaking research for the improvement of human health. To house this centre, we devised a building that operates both as a complex laboratory as well as a place for collaboration and exchange.

Old Oak Park, London, UK

Sitting on 17.4 hectares in West London, this master plan is a significant catalyst for regeneration and one of the most strategically-important sites for the future of the capital. This vast swathe of industrial land will be transformed into a thriving new district, creating much-needed new homes and jobs, a new school, high quality parks and open spaces benefiting from incredible new transport connections along with access to the historic Grand Union Canal.

Lincoln Square, London, UK

This ten-storey residential scheme in the Strand Conservation Area in Westminster will replace a vacant 1960s concrete office building on an island site surrounded by important institutional buildings including the Royal Courts of Justice, The Royal College of Surgeons of England and the London School of Economics and Political Science. The scheme includes 230 apartments including studios, one-, two- and three-bed apartments, two penthouses, amenities for residents, and a landscaped courtyard providing communal amenity and an attractive outlook from the apartments.

Cleveland Clinic, London, UK

Former office building, 33 Grosvenor Place in London, has been transformed into healthcare provider Cleveland Clinic’s first European hospital.

One Bishopsgate Plaza, London, UK

The recently opened One Bishopsgate Plaza marks the completion of a mixed-use masterplan that originated with the adjacent Heron Tower to the south. The masterplan envisioned a new City of London, moving away from the mono-culture of the office towards a rich aggregate of different uses that brings together hospitality, residential, amenity spaces, new types of retail as well as innovative public realm and place making.

The Edge, Amsterdam, The Netherlands

The EdgeAmsterdam, The Netherlands The EdgeAmsterdam, The Netherlands The EdgeAmsterdam, The Netherlands Awards 1. The starting point is a simple orthogonal extrusion. 2. The volume is hollowed out to the north, introducing an even and consistent light. 3. The eastern wing is rotated outward to capture the morning sun. 4. The remaining volume is further … Read more

Mayfair Park Residences, London, UK

Situated just a few steps from Hyde Park, the scheme provided us with opportunity to design an exciting contemporary addition to Mayfair’s unique architectural character. Located along a prominent route leading from the heart of Mayfair Conservation Area towards the Royal Parks, the existing buildings form part of an urban block with a dual aspect to both Curzon Street to the south and Stanhope Gate to the north.

425 Oxford Street, London, UK

This project includes the high-profile renovation and adaptation of a key historic building along Oxford Street in Central London. The design completely rethinks the 1930s building’s presence within Europe’s busiest shopping district, greatly expanding its retail space to make it more economically viable and ensuring consistency within its commercially-orientated setting. The T-shaped building sits confidently across from the iconic Selfridges & Co department store, providing an unparalleled visual retail presence that an international brand has capitalised on for their new global flagship store.